Snelle levering
Veilige betaling
Klantenservice ma-vr / 9u-16:30 : 0495 526 502
Spaarbonus 2,5% - 10%
Geen producten in winkelwagen 0

Lente mode 2015

Categorie: Kledingadvies | Auteur: Ilse | Datum: 20-03-2015

Nu de eerste echte mooie lentedag een feit is, kunnen we onze winterkleding weer door onze lente garderobe vervangen. Maar wat zijn nu precies de modetrends voor deze lente? UniQ heeft belangrijkste trends van de lente mode van 2015 voor je op een rijtje gezet.  

Lente mode 2015: vrouwen

Ieder seizoen zien we een andere periode uit de mode die weer aan populariteit wint. Deze lente is het zo dat de kleding uit de jaren 70 wordt beïnvloedt. Zo is de maxi dress uit deze periode ook deze lente weer helemaal hip. Daarnaast is denim ook een van de lente trends van 2015. Dit beperkt zich niet tot de broeken, maar ook spijkerjasjes en zelfs hele jumpsuits gemaakt van deze stof komen in de mode. Wil je nu alvast kleding volgens de lente mode van 2015 inslaan, neem dan snel een kijkje bij onze dameskleding

Lente trends 2015: mannen

Net zoals bij vrouwen zien we bij mannen veel denim terug. Ook hier zien we dat deze stof niet alleen gebruikt wordt voor broeken, maar ook jackets van denim zullen we deze lente veel terug zien. Verder zijn bloemenprints voor mannen helemaal hip. Ook hier wordt niet beperkt tot een kledingstuk. Zo komt deze print bijvoorbeeld ook terug bij schoenen. Wil je je garderobe gelijk aan de lente mode van 2015 aanpassen? Kijk dan naar onze herenkleding.

Kleuren van de lente mode 2015

Voor dameskleding zijn het vooral de sorbetkleuren die we veel terug gaan zien in de lente mode van 2015. Hieronder vallen de wat lichtere tinten blauw, geel, oranje, groen en roze. Deze kleuren lijken op pasteltinten alleen dan iets feller en vrolijker. Voor mannenkleding geldt dat we vooral de kleuren groen, tangerine (oranje), blauw, geel, en bruin terug gaan zien in de lente mode van 2015. Kortom de lente mode van 2015 is vooral heel kleurrijk. 

Lente mode 2015 met korting

Wil je gelijk je garderobe aan de laatste modetrends aanpassen? Breng dan een bezoekje aan onze webshop. Daar vind je nu alle kleding met tot wel 60% korting. 
 
Terug naar overzicht