Snelle levering
Veilige betaling
Klantenservice ma-vr / 9u-16:30 : 0495 526 502
Spaarbonus 2,5% - 10%
Geen producten in winkelwagen 0
Klik om te filteren >

Wie denkt dat de dames broek nog een simpel kledingstuk is, heeft het toch echt bij het kortste eind. De dames broek is door de jaren heen uitgegroeid tot een zeer gewaardeerd kledingstuk in elke garderobe van de vrouw. Vooral vanwege de diversiteit en veranderingen die de broek in de tijd heeft ondergaan. UniQ Kleding biedt jou een geweldig aanbod aan verschillende soorten broeken voor vrouwen, waarmee de mode trends nauwgezet  gevolgd kunnen worden. Alle aanbiedingen voor trendy broeken vindt je hiernaast.

Actuele broeken trends

De dames broek is natuurlijk mooi, maar moet tevens passen bij je de persoonlijke stijl. Trend op dit moment is de Chino broek, wat bekend staat als de opvolger van de harembroek. Beide broeken zitten laag bij het kruis en zorgen voor een extra nonchalance in jouw manier van kleden. Daarnaast heeft UniQ Kleding ook een groot aanbod aan bijvoorbeeld skinny jeans of de normale spijkerbroek, zodat kiezen moeilijker dan ooit is in ons ruime aanbod aan schitterende dames broeken. Deze vind je echter terug in de categorie dames jeans.

Merkbroeken & pantalons shop van Uniq kleding

Het is belangrijk een broek te kiezen die goed zit en gebruikt kan worden in eindeloos veel combinatiemogelijkheden uit jouw kledingkast. UniQ Kleding staat voor goede pasvormen en de mogelijkheid tot een unieke dameskleding look voor iedere vrouw. Onze broeken shop biedt jou de mogelijkheid om te kiezen voor de ideale broek met een ideaal model.

Bekijk dus snel ons overzicht aan verschillende dames broeken en kijk wat UniQ Kleding u kan bieden. Kwalitatief is slechts bijzaak, dat is namelijk een feit. Alle soorten broeken in de verschillende lengte- en breedtematen voor dames. Uw zoektocht eindigt met UniQ Kleding!

Broeken voor dames

Damesbroeken hebben we in veel verschillende soorten, korte of lange, losse of casual of juist smal en sexy. Wij hebben alleen maar merken in ons aanbod waarvan de collecties absoluut trendy zijn en we hechten veel belang aan kwaliteit en goede pasvorm.  De trend van dit moment is de Chino broek en is echt een must voor elke vrouw. Chino broeken zitten laag op de heupen en bij de enkels lopen ze smal af. Verder hebben we leggings, treggings, zomerbroeken, winterbroeken en pantalons in onze collectie.

Laatst bekeken