Snelle levering
Veilige betaling
Klantenservice ma-vr / 9u-16:30 : 0495 526 502
Spaarbonus 2,5% - 10%
Geen producten in winkelwagen 0
Klik om te filteren >

Zumo is een innovatief heren mode merk dat zich richt op de modebewust man van deze tijd. Het merk kenmerkt zich door verfijndheid en een sterke uitstraling met de allure die te zien is op de internationale catwalks. De succesformule van Zumo bestaat uit perfecte pasvormen, de mooiste stoffen en subtiele details. Dat alles tegen verrassend betaalbare prijzen. Zumo bevat dus alle elementen die je van een groot en exclusief modemerk verwacht, alleen dan tegen veel lagere prijzen dan vergelijkbare merken!

Merkkleding van Zumo fashion

Zumo is onderdeel van de Out-Fitz concept groep. De Out-Fitz concept groep is gevestigd in Nederland en houdt zich bezig met de ontwikkeling en uitvoering van innovatieve concepten op het gebied van fashion & lifestyle voor mannen. Het doel van het bedrijf is om progressieve kleding trends dichter bij de consument te brengen. Trends die op de catwalk te spotten zijn worden nu dus daadwerkelijk zichtbaar in dagelijks draagbare kleding. De gedachte is vaak dat het veel te moeilijk en te duur is voor de doorsnee man om aan de trends die op de catwalks te zien zijn, te voldoen. Hier heeft Zumo verandering in gebracht. Zumo levert zeer scherp geprijsde kleding, die altijd de laatste trends vertegenwoordigt en de alure heeft van een echt Italiaans mode merk.

Zumo mode direct online bestellen

Wil je laten zien dat  je een modebewuste man bent, die kleding draagt die aan de laatste trends voldoet en die je uniek maakt? Kies dan kleding van het fashion merk Zumo! Laat je versteld staan van de unieke kleding tegen een zeer betaalbare prijs. Bestel je Zumo kleding online bij UniQ! Gemakkelijk, snel in huis en veilig betalen.

Zumo kleding online shop

Zumo weet de trends van de internationale catwalks direct toe te passen in kledinglijnen die je gewoon dagelijks kan dragen. Gevolg is dat Zumo kleding aanbiedt die je zou verwachten van gerenomeerde Italiaanse mode merken. Niets is echter minder waar. Dit op en top Nederlands modemerk brengt je exclusieve mode voor een betaalbare prijs. Benieuwd naar de laatste collectie? Bekijk hier het actuele Zumo aanbod van Uniq kleding.

Laatst bekeken