Snelle levering
Veilige betaling
Klantenservice ma-vr / 9u-16:30 : 0495 526 502
Spaarbonus 2,5% - 10%
Geen producten in winkelwagen 0
Betrouwbaarheid

  De UniQ Garantie

  Met een goed gevoel online shoppen is ook een kwestie van vertrouwen.

  Waaruit kan jij als bezoeker nu opmaken dat Uniq een betrouwbare fashion shop is?
  Dit bestaat uit meerdere factoren. Je kan gewoon via een vast nummer contact met ons opnemen tijdens kantooruren.
  We hebben profielen op diverse social media met echte mensen die onze bedrijfspagina geliked hebben.

  Klik hieronder op een logo om te kijken wat andere klanten van ons vinden:  Keurmerken

  Het EuroSafeShop Keurmerk geeft bedrijven de kans te laten zien dat zij betrouwbaar zijn. Daarnaast geeft het consumenten op het web ook meer zekerheid. Omdat we het EuroSafeShop bezitten, betekent het dat we op de hoogte zijn van de IECA-Europe Gedragcode die gebaseerd is op Europese wetgeving en regels. Wij garanderen dus ook ons hier aan te houden.

  Klik hier om naar de website van EuroSafeShop te gaan


  Veilige betaling en verbinding

  Betalen kan onder andere via iDEAL, een samenwerkingsverband van de beste aangeschreven Nederlandse banken. Ook kan Paypal gebruikt worden om betalingen af te ronden. Hierdoor zijn creditcard betalingen ook mogelijk.


  Transparant

  Ook treedt UniQ zo transparant mogelijk naar buiten toe. Zo hebben wij volgens de richtlijnen van overheid en KvK al onze gegevens waaronder adres- en vestigingsgegevens, bankgegevens, KvK gegevens, telefoonnummer, faxnummer, algemene voorwaarden e.d. duidelijk in onze website verwerkt en deze zijn voor iedereen raadpleegbaar.

  Misschien heb je al ondervonden hoe gemakkelijk het is om met UniQ in contact te komen. Via e-mail, telefoon en/of fax zijn wij op werkdagen bereikbaar van 9:00 tot 17:30. Naast deze contactmogelijkheden bieden wij ook een Live-chatfunctie aan waardoor je binnen enkele seconden live in contact staat met onze klantenservice. Bij directe vragen biedt de Live-chatfunctie de snelste oplossing. UniQ isdus heel eenvoudig en snel te bereiken.

  Connect met UniQ


  Snelle en veilige levering via GLS

  “Kwaliteit geleverd door GLS”.
  Dat is de slogan van de transporteur en bezorgdienst waar Uniq Kleding mee samenwerkt. Onze pakketjes laten bezorgen via een bedrijf als GLS, heeft als voordeel dat het voor onze klanten een enorme betrouwbaarheid, met maximale snelheid & gegarandeerde zekerheid, bezorgt. GLS bestaat sinds 1999 & telt inmiddels 12.000 medewerkers door geheel Europa die samen meer dan 311 miljoen pakketten op jaarbasis vervoeren & bezorgen.

  Zodra Uniq Kleding de order heeft afgerond en heeft overgedragen aan GLS, ontvangen onze klanten een email met een link in naar het GLS Track & Trace systeem. Zo kun je op ieder moment van de dag je fashion zending op de voet volgen. Op de dag dat het pakket bezorgt wordt, is dit zichtbaar vanuit je eigen email door op het linkje te klikken naar de GLS site. Ook kun je op de dag van de levering contact met GLS leggen voor het +/- tijdstip van bezorging. En als je toch niet thuis bent, dan krijg je na de 1ste bezorgpoging een handig kaartje in de bus voor het maken van een nieuwe afspraak. Ga je toch liever de order afhalen op een tijdstip dat het jou het beste uitkomt? Dan kun je via dit kaartje, online doorgeven dat je het liever wenst te laten bezorgen bij een pakketshop / afhaalpunt bij je in de buurt. Gemakkelijker kan dus bijna niet!

  Webshop gecreeërd door een professioneel internetbureau

  Deze webshop is opgezet door CrossInternet; een professioneel webdesign bureau met jarenlange ervaring.
  Wij van UniqKleding hopen dat ook jij met behulp van deze pagina een beter beeld van onze professionele organisatie hebt gekregen.
  We hopen dat door deze informatie te bekijken elke twijfel of je wel veilig bij ons kunt bestellen weg te hebben genomen. Dan rest ons in dat geval dat we je nu alvast veel plezier met je fashion aankoop wensen!

  Toch nog vragen n.a.v. deze pagina? Bel ons dan meteen, gebruik de online klantenservice (zie rechts in het scherm), of mail ons gewoon via info info@uniqkleding.nl