Snelle levering
Veilige betaling
Klantenservice ma-vr / 9u-16:30 : 0495 526 502
Spaarbonus 2,5% - 10%
Geen producten in winkelwagen 0

Fashion Stage bij UniQ Kleding - Stagevacatures Limburg

Interessante opdrachten, uitdagende stageperiode en een gezellige, informele sfeer dat zijn de aspecten die een stageplaats binnen UniQ kleding kenmerken. Ben jij dus opzoek naar een leuke stageplaats in Limburg dan ben je UniQ kleding aan het goede adres. UniQ kleding is een online merkkleding winkel voor zowel dames als heren die zich willen kleden in fashion kleding.

Bereikbaar het van je toekomstige stageplaats

Het bedrijf waar UniQ kleding gevestigd is ligt in Nederweert, Midden-Limburg. De reistijd vanaf de snelwegafslag is ongeveer 2 minuten waardoor het bedrijf gemakkelijk te bereiken is. Maar ook met het openbare vervoer is de stageplaats bij UniQ kleding goed te bereiken, de reistijd vanuit Eindhoven is ongeveer 15minuten. In Brabant of Limburg woon jij wellicht waardoor de reis naar de stage (in de buurt van Eindhoven) goed te overbruggen is.

Solliciteer op een van vacatures binnen UniQ Kleding

Binnen ons bedrijf staan er op het moment verschillende stage vacatures open voor onder meer de vakgebieden als fotografie & vormgeving, communicatie en marketing. Dus ben je opzoek naar een stage waarmee je kan afstuderen of een oriëntatie stage bij UniQ Kleding kan je terecht voor een uitdagende stage met veel verantwoordelijkheden. Ook is het mogelijk om op allround stageplaats te solliciteren, deze stage bestaat uit vele diverse taken. Wij zijn opzoek naar mbo niveau 4 of hbo studenten voor de onderstaande vacatures. Mocht er geen passende vacature zijn bij jouw studierichting dan is het altijd mogelijk om een open sollicitatie te sturen.
Stage grafisch vormgeving / fotografie
Online Marketing & Social media
Communicatie stage Limburg
Stage mode blogger

Kies voor een leerzame stage ervaring

Solliciteer op een afwisselende en gevarieerde stage binnen een vernieuwend bedrijf. Binnen het bedrijf heerst een informele, positieve, maar ook zeker professionele bedrijfscultuur waarbij je eigen verantwoordelijkheden krijgt en je zelfstandig te werk gaat.