Snelle levering
Veilige betaling
Klantenservice ma-vr / 9u-16:30 : 0495 526 502
Spaarbonus 2,5% - 10%
Geen producten in winkelwagen 0
Stage Online Marketing & Social media

  Stage Online Marketing & Social media

  Gelegen in het Limburgse Nederweert dat is UniQ kleding, een webshop gericht op de verkoop van merkkleding. Met onze kleding webshop richten wij ons op mannen en vrouwen die opzoek zijn naar voordelige merkkleding van onder meer de volgende merken Amy Gee, Lost in Paradise, Met Jeans, Zumo en Energie. Wij hebben onze webshop in de markt gezet door middel van zoekmachine marketing. Wil jij alles te weten komen over deze nieuwe wijze van marketing solliciteer dan nu op deze stagevacature in Limburg.

  Wat bieden wij jou?

  Een stageperiode in Limburg waar je in een snel groeiend bedrijf veel praktijk ervaring op kan doen. In ons bedrijf heerst in een jonge sfeer waar jij beschikt over veel verantwoordelijkheid. Wij bieden jou een interessante stage periode waarin je alles zal leren over online marketing. Ben jij opzoek naar een stageplaats in Limburg en heb je affiniteit met fashion dan past deze vacature perfect bij jou. (UniQ kleding is goed te bereiken met het openbaar vervoer)

  De werkzaamheden binnen UniQ?

  De werkzaamheden die je als marketing stagiaire onder meer zal uitvoeren vindt je hieronder. Daarnaast zullen de overige taken afgesteld worden op jouw kennis en ervaring en de lopende projecten binnen UniQ.  
  • Zoekmachine marketing, copywriting
  • Onderhouden en ontwikkelen van win acties voor social media
  • Schrijven van fashion nieuwsartikelen
  • Linkbuilding voor UniQ
  • First support van klanten (telefonisch en mail)

  Eisen, die UniQ stelt

  Heb je kennis van zoekmachine marketing dan zijn wij opzoek naar jou, echter is het geen must. Beschikt namelijk nog niet over deze kennis dan is nog steeds mogelijk om deze stage te lopen in Limburg. Wij zijn opzoek naar een stagiaire met onder meer de volgende karaktereigenschappen zelfstandig, verantwoordelijk, modieus en proactief. Hiernaast is het beheersen van de Nederlandse taal een must.

  Ga voor een marketing stage gecombineerd met mode

  De stage vacature gericht op de start in maanden augustus of september in 2013. Mocht het zo zijn dat jouw stageperiode niet in deze maanden start, neem dan contact met ons op waarna we de mogelijkheden kunnen bespreken. Wil jij praktijk ervaring op doen op het gebied van online marketing en weten hoe een webshop in de markt gezet kan worden? Dan is deze stage vacature perfect voor jou. Stuur je CV en sollicitatiebrief naar info@uniqkleding.nl gericht aan Carlijn.