Snelle levering
Veilige betaling
Klantenservice ma-vr / 9u-16:30 : 0495 526 502
Spaarbonus 2,5% - 10%
Geen producten in winkelwagen 0
Klik om te filteren >

Pepe Jeans is een merk dat inmiddels alweer een vele jaren op de markt is. De oorsprong van dit merk is op zijn zachts gezegd opmerkelijk te noemen. Het merk is opgericht door drie broers: Nitin, Arun, en Milan Shah. Deze drie broers verkochten oorspronkelijk gedurende het weekend eigen spijkerbroeken via een gehuurd kraampje langs de Portobello Road in Londen.

Rond 1975 was het aantal marktkraampjes al uitgegroeid tot vier. Dit door de goede kwaliteit & perfecte pasvorm van de broeken. Toen de broers een boetiekje opende aan de Kings Road in Londen werd voor de naam 'Pepe' werd gekozen omdat de naam voor iedereen ter wereld gemakkelijk uit te spreken was. Al snel daarna zou het merk verder uitgroeien tot het wereldmerk dat het nu is.

Tegenwoordig is de naam 'Pepe' alom bekend en kan Pepe zich tot één van de grootste jeansmerken ter wereld rekenen naast de bekende Amerikaanse merken.

Pepe Jeans: een Wereld mode merk

Rond 1980 werd de grote droom van de gebroeders Shah verwezenlijkt: Pepe Jeans was gedegen concurrentie voor alle grote jeansmerken ter wereld en het merk is het meest succesvolle merk dat het Verenigd Koningkrijk ooit heeft voortgebracht.  Het merk Pepe Jeans wordt in meer dan 80 landen verkocht en het marktaandeel is ongeveer 25%. Dit werd onder andere bereikt door de indrukwekkende reclames van het merk. Zo was onder meer het supermodel Kate Moss het gezicht van het merk en diende bekende songs als achtergrondmuziek voor commercials van het jeans merk.

Pepe Jeans kleding bestelt u online bij UniQ kleding winkel!

Hoewel Pepe Jeans zo snel gegroeid is en ze ontzettend veel ontwikkelingen hebben doorgemaakt zijn de basisprincipes hetzelfde gebleven: kwalitatief hoogwaardige kleding met een perfecte pasvorm voor jonge, zelfverzekerde, stedelijke en trendy mensen. Naast perfect zittende jeans heeft Pepe Jeans ook t-shirts, tops, jassen en vele andere kledingsstukken in haar collectie die stuk voor stuk van zeer goede kwaliteit zijn. Ben je benieuwd geworden naar onze collectie van het topmerk Pepe Jeans? Bekijk dan hier al onze Pepe Jeans kleding!

Pepe Jeans online shop

Pepe is een wereldmerk met name op het gebied van jeans. Maar ook andere kledingstukken zijn enorm populair. Door de kledingsstukken altijd een perfecte pasvorm te geven gecombineerd met trendy ontwerpen is het zeer gewild onder jonge mensen. De kwaliteit en de goede prijs maken Pepe altijd een goede keuze. Bekijk hier het laatste aanbod van Pepe kleding en bestel direct bij Uniq kleding online.

Laatst bekeken