Snelle levering
Veilige betaling
Klantenservice ma-vr / 9u-16:30 : 0495 526 502
Spaarbonus 2,5% - 10%
Geen producten in winkelwagen 0
Klik om te filteren >
Reset

Categorie

Prijs

Van € 0,- t/m € 80,-

MET Injeans is een kleding merk dat haar kleding met recht 'uniek' mag noemen. Het merk kenmerkt zich namelijk door afwijkende wassingen met heel vrouwelijke afwerking. Dit in combinatie met perfecte pasvormen zorgt ervoor dat veel vrouwen de perfecte jeans vinden bij MET Injeans.

Het merk METMET Injeans online kopen? Met jeans broeken & kleding Shop Injeans heeft de afgelopen jaren een grote groei doorgemaakt. Naast de bekende jeans zijn ook de andere kledingstukken van MET erg in trek, omdat ze zich onderscheiden door de vrouwelijke afwerkingen en de veelzijdigheid van de kleding. Kleding van MET Injeans kan namelijk zowel chic als casual worden gedragen en leent zich daarom praktisch voor iedere gelegenheid. Neem een kijkje in ons actuele assortiment van MET Injeans!

MET Jeans merkkleding & fashion

MET Injeans is een jeansmerk dat voortgekomen is uit een ontmoeting tussen zakenman Moreno Giuriato en de befaamde denim specialist Gegè Schiena. Dit bleek een 'match made in heaven'. De combinatie van zakelijk inzicht en het verstand van mode heeft geresulteerd in het ontstaan van een van de best lopende mode merken van dit moment. Zowel de veranderingen op modegebied als in de markt worden door beide heren strak in de gaten gehouden en er wordt telkens goed op ingespeeld.

MET kleding: Vrouwelijke jeans mode

De broeken van MET staan bekend om hun unieke wassingen en afwerkingen, maar vooral ook om hun goede pasvorm. De bekende en vrouwelijke pasvorm zorgt ervoor dat vrouwen met zeer uiteenlopende figuren kunnen slagen met een jeans van MET. In zeer korte tijd is MET weten uit te groeien tot één van de grootste jeansmerken van Nederland. Doordat het merk zo flexibel is op zakelijk en op modegebied zal dit merk ons keer op keer blijven verassen en voorloping nog wel blijven groeien. Naast de jeans, kenmerken ook de tops en jasjes van MET zich door unieke afwerking met een vrouwelijke 'touch'. Deze worden dan ook steeds populairder.

Bestel uw MET Injeans kleding nu online!

Ben je op zoek naar een vrouwelijke spijkerbroek die perfect past bij je lijf? Of naar een mooie top/ een mooi jasje die je bij iedere gelegenheid kan dragen? Dan ben je bij MET  Injeans aan het juiste adres. Uiteraard is bij UniQ het merk MET Injeans niet onopgemerkt gebleven. Wij bieden je dan ook een grote collectie MET Injeans kleding via onze online shop aan. Bij Uniq kun je de volgende kledingsstukken van MET Injeans vinden:

Ben je benieuwd geworden naar ons ruime aanbod aan MET Injeans kleding? Neem dan een kijkje in ons actuele assortiment. Bestel je MET Injeans kleding online en schitter voortaan in super vrouwelijke en trendy kleding van MET!

MET Injeans online shop

De vrouwen die de jeans van Met Injeans hebben uitgeprobeerd zijn het over een ding eens: De perfecte pasvormen zorgen ervoor dat vele vrouwen Met Injeans als favoriete jeans merk hebben ontdekt. Maar het zijn niet alleen de jeans die erg in trek zijn. Ook steeds meer andere kledingstukken worden steeds populairder door de veelzijdigheid van de ontwerpen. Bekijk ons actuele aanbod van Met Injeans.

Laatst bekeken