Snelle levering
Veilige betaling
Klantenservice ma-vr / 9u-16:30 : 0495 526 502
Spaarbonus 2,5% - 10%
Geen producten in winkelwagen 0
Klik om te filteren >
Reset

Categorie

Prijs

Van € 0,- t/m € 40,-

Merken

Het bestellen van zwarte shirt online bij UniQ kleding

Wanneer je op zoek bent naar een bepaald kleur kledingstuk is het vaak erg onhandig. Je kunt in velen gevallen vaak niet selecteren op kleur. Gelukkig biedt UniQ Kleding je deze mogelijkheid wel! Zodoende kom je extra snel bij jou geliefde zwarte shirt. We hebben shirts met de kleur zwart voor mannen en vrouwen. Veel van onze herenmerken en damesmerken hebben mooie zwarte shirts in hun collectie opgenomen! Zodoende is er keuze genoeg betreft zwarte shirts.

Onze modellen, pasvormen en merken
Bij de gedacht aan een zwart shirt heeft ieder een ander beeld voor zich. Waar de een een zwart v-hals shirt voor zich ziet denkt de ander weer aan een losser zittend shirt. Hier hebben we goed over nagedacht, vandaar dat we vele verschillende modellen hebben opgenomen in ons grote assortiment. Van het merkbeleid tot de prijs, overal vind je uitersten. Wanneer je een blik werpt op onze vrouwenmerken zie je merken zoals: Phard, Lost in Paradise, Miss Sixty,  Amy Gee,  Met Jeans, Dept en Guess. Ook op het gebied van mannenkleding schotelen we je alleen het allerbeste voor! Onze herenmerken zijn: J.C. Rags, Pepe Jeans, Guess,, Guess, , Energie, Zumo en Antony Morato! Allemaal gerenommeerde merken wanneer het gaat om fashion en voorzien van een collectie zwarte shirts! Maar wellicht belanrijker, verkrijgbaar bij UniQ fashion!

De service van UniQ kleding
Wanneer je een of meerdere artikelen besteld op de website van UniQ fashion weet je een ding zeker. De service is betrouwbaar, snel en goed. Wanneer je een artikel voor 12.00 uur besteld en afrond op UniQ kleding. Heb je het de volgende dag nog in huis! Mocht je niet tevreden zijn over het artikel, dan heb je 14 dagen de tijd om het te retourneren. Zorg er wel voor dat het kledingstuk onbeschadigd teruggezonden wordt. Mocht je niet alleen tevreden zijn over de maat maar ook het kledingstuk zelf dan krijg je van ons je geld terug! Shop daarom je kleding online bij UniQ fashion!

Zwarte shirts

Zwart shirt online bestellen bij UniQ fashion

Laatst bekeken