Snelle levering
Veilige betaling
Klantenservice ma-vr / 9u-16:30 : 0495 526 502
Spaarbonus 2,5% - 10%
Geen producten in winkelwagen 0
Klik om te filteren >
Reset

Categorie

Prijs

Van € 0,- t/m € 70,-

Merken

De Little Black Dress maakte zijn entreé in de modewereld al rond 1920 met de designs van Coco Chanel. Het belangrijkste vond zij dat de Little Black Dress tijdloos, veelzijdig, betaalbaar en draagbaar voor een zo breed mogelijk publiek moest zijn. Ook diende de Little Black Dress in een neutrale kleur uitgevoerd te zijn. Dit bleek een ware succesformule waar nog altijd strak aan vast gehouden wordt! Ieder bekend merk heeft een aantal Little Black Dresses in z'n collectie. Kijk verder voor onze collectie Little Black Dresses van merken als Guess, MET Injeans, Miss Sixy, Amy Gee en Dept!

LBD: Een zwart avondjurkje of cocktailjurkje

Tegenwoordig wordt een Little Black Dress, ook wel eenvoudig afgekort als LBD, omschreven als een zwart avondjurkje of cocktailjurkje dat meestal niet over al te veel details beschikt en over het algemeen tot boven de knieën komt. Een Little Black Dress is een must-have voor iedere vrouw! Een Little Black Dress in de kleding collectie hebben, wordt immers gezien als één van de belangrijkste fashion regels voor een vrouw! Waar een Little Black Dress nu als een feestelijk kledingsstuk wordt gezien was dit voor de introductie van de Little Black Dress in 1920 wel anders! Zwarte kledingsstukken werden in die periode namelijk vooral gedragen in een periode van rouw. Wanneer zwart onder een andere omstandigheid werd gedragen werd dit als zeer onfatsoenlijk gezien. Nu is een Little Black Dress echter dé outfit voor ieder feest!

Little Black Dresses uit onze online mode shop!

De Vogue omschreef de Little Black Dress als 'een soort van uniform voor alle vrouwn met smaak'. Het mag dan ook duidelijk zijn dat een Little Black Dress niet mag ontbreken in de kledingkast van iedere modebewuste vrouw. Ben jij die modebewuste vrouw? Bekijk ons aanbod Little Black Dresses dan nu online! Wij begrijpen dat jij met je Little Black Dress de goede indruk wil maken. Daarom vind jij bij ons Little Black Dresses van de meest kwalitatief hoogwaardige merken. Ook zijn de Little Black Dresses die wij aanbieden stuk voor stuk voorzien van unieke details en een perfecte pasvorm, zodat jij op ieder feest kan schitteren en jou unieke stijl kan laten zien!

Bestel jou Little Black Dress nu online!

De zoektocht naar de perfecte Little Black Dress is vaak nog niet zo gemakkelijk. Heel wat winkels worden vaak afgestruind op zoek naar dat perfecte jurkje voor dat bijzondere feest. Vanaf nu kun jij online je keuze maken uit een groot assortiment Little Black Dresses. Zelfs wanneer jij morgen een feest hebt en nog niets hebt om aan te trekken, kun je bij UniQ nog slagen. Wanneer jij jou Little Black Dress of een van onze andere trendy kledingsstukken voor 12:00 besteld, heb jij deze namelijk de volgende werkdag in huis. Bestel jou Little Black Dress nu online in onze online fashion store!

Little Black Dress

De Little Black Dress

Laatst bekeken