Snelle levering
Veilige betaling
Klantenservice ma-vr / 9u-16:30 : 0495 526 502
Spaarbonus 2,5% - 10%
Geen producten in winkelwagen 0
Custom categorie

  Felgekleurde collectie

  Kleding is er in alle soorten kleuren, maten, en modellen voor elke sekse. Zoals iedereen heeft gemerkt is de collectie erg kleurrijk. Niet alleen de vrouwen collectie is vrolijk en speels, maar ook herencollectie bestaat uit felle kleuren. Geen een kleur ontbreekt in de voorjaarscollectie. Het is te zien dat de designers zich hebben laten inspireren door de fifities en sixties. De garderobes zien er kleurrijk uit met de vrolijke shirtjes, tops en blouses, bedrukt met bloemenprint of tijgerprint. Bijpassende sieraden, sjaals en tas maken van jouw outfit een eyecatcher! Wat je ook zeker opgevallen is, zijn de felgekleurde skinny broeken. Deze broeken zijn in alle kleuren van de regenboog verkrijgbaar via de merkkleding shop van Uniq kleding: rood, paars, groen, geel, rood en nog veel meer opzichtige kleuren. Ook de heren hebben bewezen dat ze mode bewust zijn door chino broeken te dragen in opzichtige kleuren.

  Neutrale tinten

  Niet alleen felle kleuren maken deel uit van jouw garderobe. Als je de trends hebt gevolgd liggen er ook enkele kleding items in een natuurlijke kleur in jouw kledingkast. Topjes, jurken, chino broeken en shirts in zandtinten, nude tinten of in de kleur groen en bruin zijn naast de felgekleurde items ook een opvallend aspect in de mode. Deze veilige kleuren zijn prima te combineren met felle kleuren. Je moet alleen wel een beetje durven.

  Durf te combineren

  Mannen hebben vooral een hekel aan winkelen zonder doel. Ze vinden het verschrikkelijk om van de ene winkel naar de andere winkel te gaan. Het is zelfs zo erg dat een deel van de mannen dezelfde stress ervaren als dat ze uit een vliegtuig zouden moeten springen. Dus bedenk je nog maar eens keer voordat je je vriend meeneemt winkelen of kies voor een doelgericht shop dagje!

  Het kleurenwiel werkt als volgt

  1. Kleuren direct naast elkaar: Bijvoorbeeld rood en paars-rood.
  2. Kleuren direct tegenover elkaar: Bijvoorbeeld paars en geel.
  3. Kleuren in een hoek van 90 graden: Bijvoorbeeld rood en blauw-paars.
  4. Kleuren die een T vormen: Bijvoorbeeld groen, rood en blauw-paars.
  5. Kleuren die een X vormen: Bijvoorbeeld: blauw, oranje, geel-groen en paars-rood.

  Met behulp van het kleurenwiel heb je de kans om veel gewaagder gekleed te gaan. Durf meerdere opvallende kleuren met elkaar te combineren. Bijvoorbeeld een groene broek met een rood t-shirt of een donker blauwe broek met een oranje shirt en een rood-paarse tas. De neutrale kleuren zwart, wit en grijs kunnen met elke kleur gecombineerd worden. Bijvoorbeeld een zwarte broek met een roze shirt of een witte jurk met een geel vest. Een grijze kort broek staat mooi bij een roze shirt. Bij de kleur bruin passen alle kleuren die ook in de natuur voorkomen. Lichtbruin is het mooist te combineren met lichtere tinten en donkerbruin is het beste met fellere kleuren. Bijvoorbeeld een beige korte broek met een licht bruin t-shirt. Als je het kleurwiel vaker gebruikt zul je zien dat het steeds makkelijker toe te passen is op jouw garderobe. Het kleurenwiel geldt trouwens niet alleen voor kledingstukken, maar ook voor make-up en accessoires.

   

  Hieronder tref je een opsomming van veel gebruikte menu zoekfilters welke onze klanten gebruikten om aan hun perfecte Uniq merkkleding stuk te geraken of woorden (combinaties) waarmee men via zoekmachines op onze shop is binnengekomen:

   Uitvoering kleur / maat
  1. Witte jurken
  2. Zwarte jurk
  3. Blauwe Jeans
  4. Groene korte broek
  5. Paars shirt
  6. Witte Blouse
  7. Zwarte basics
  8. Zwarte jas
  9. Blauwe jumpsuit
  10. Grijze korte broek
  11. Wit shirt
  12. Blauwe basic
  13. Witte broek
  14. Grijs t-shirt
  15. Blauwe blouse
  16. Zwarte blouses
  17. Beige jas
  18. Witte Jas
  19. Groene Jurk
  20. Gele jurk
  21. Zwarte rok
  22. Beige trui
  23. Zwarte jumpsuit
  24. Groen shirt
  25. Beige blouse
  26. Blauwe korte broek
  27. Roze shirt
  28. Witte basic
  29. Groene broek
  30. Beige broek
  31. Grijs overhemd
  32. Zwart overhemd
  33. Bruine trui
  34. Blauwe broek
  35. Wit overhemd
  36. Zwarte trui
  37. Blauwe basic
  38. Groen shirt
  39. Blauw shirt
  40. Grijs shirt
  41. Wit shirt
  42. Geel shirt
  43. Grijze jas
  44. Grijze jumpsuit
  45. Zwarte jeans
  46. Bruine korte broek
  47. Blauw shirt
  48. Paarse shirts
  49. Beige korte broek
  50. Blauwe korte broek
  51. Ecru shirt
  52. Bruin shirt
  53. Roze shirts
  54. Blauw overhemd
  55. Zwarte jas
  56. Grijze korte broek
  57. Zwarte shirts
  58. Rood shirt
  59. Groene jumpsuit
  60. Bruine jumpsuit